Persoonlijke coaching

  • Heb je het gevoel dat je vastzit en mis je zingeving?

  • Wil je veranderen maar weet je niet hoe?

  • Wil je effectiever communiceren?

  • Loop je steeds tegen dezelfde obstakels aan en wil je onderzoeken hoe dit komt?

  • Wil je jezelf meer profileren en assertiever zijn?

In persoonlijke coaching gaan we samen op onderzoek uit naar wat je wilt bereiken en wat je hierbij tegenhoudt. Afhankelijk van je vraag maken we samen een plan van aanpak. Het resultaat is dat je de regie weer terugkrijgt, dat je inzicht hebt in hoe je kunt veranderen en je meer zelfvertrouwen ervaart.

In deze coaching staat de manier waarop we met je doel aan de slag gaan helemaal open (er kunnen dus verschillende methodieken ingezet worden). Tijdens de coaching help ik je om inzicht te krijgen in je belemmerende patronen. En we creëren meer bewustzijn voor wat je lastig vind en waarom dit speelt. Bewustwording is altijd de eerste stap. Als je weet waar de 'drempel' zit kan je ervoor kiezen om dingen te veranderen. De stap daarna gaat dan ook altijd over acties uitzetten en keuzes maken richting je doel.

Ik maak gebruik van verschillende methodieken, bijvoorbeeld: Narratief coachen, Voice Dialogue, Transactionele Analyse, ACT, systemisch werken, oplossingsgerichte coaching en NLP. Gemiddeld duurt een coachingstraject 6 gesprekken.

act coaching

Astrid

Coachdoel: Meer zelfvertrouwen
"Voordat ik bij Myrthe in de coaching ging wist ik niet wat ik ervan kon verwachten. Toen ik er eenmaal mee begon stond ik ervan versteld wat Myrthe voor elkaar heeft gekregen bij mij. Ergens wist ik dat er een sterke vrouw in me zat, Myrthe heeft mij kennis laten maken met die sterke vrouw; ik weet nu hoe prettig het voelt om te zien wat ze in zich heeft, ze staat haar mannetje, ze is zelfverzekerd , ze weet aan te geven hoe ze behandeld wil worden en durft vragen te stellen, dit alles durfde ik voorheen niet. Op momenten dat de onzekerheid me op het moment zelf toch overneemt, heb ik van Myrthe vaardigheden geleerd om hiermee om te gaan en dat lukt me aardig. De coaching was 1 van de mooiste periodes in mijn leven en dat meen ik echt, het heeft zoveel teweeg gebracht."

John

Coachdoel: Meer mezelf zijn op het werk 

“Tijdens de gesprekken die ik met Myrthe gevoerd heb heeft zij mij op een meer dan prettige manier inzichten gegeven waarmee ik echt aan de gang kon. Het heeft mij veel opgeleverd. Haar manier van benaderen zorgt ervoor dat er snel een vertrouwen richting Myrthe ontstaat waardoor ik mijzelf makkelijk heb durven open te stellen. De oefeningen tijdens de gesprekken waren voor mij een bijzondere maar prettige ervaring. Ik ben blij dat Myrthe op mijn pad is gekomen hierdoor heb ik mijn “nieuwe weg” weer gevonden. Ik ben Myrthe hier oprecht dankbaar voor.”

Opdrachtgevers & partners

logo's
Scroll naar boven